Vestea pe care a primit-o Laura Cosoi, la cea ma recentă vizită la medic.

Laura Cosoi se află în al treilea trimestru de sarcină și pare mai fericită ca niciodată. Actrița numără zilele până când își va putea ține în brațe fetița. Vedeta a mărturisit că aceasta a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei, încărcată cu emoții copleșitoare. 

Laura Cosoi a publicat mai multe fotografii în care apare într-o rochiță de culoare verde aprins, cu burtica tot mai proeminentă. Actrița așteaptă cu nerăbdare să nască și să își cunoască fetița. Laura Cosoi nu pare să se fi îngrășat semnificativ, în afară de burtică, blondina nu s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic.

 

Laura Cosoi este gravidă în 8 luni

„Nu îmi vine să cred că deja sunt în al treilea trimestru de sarcină și în curând o să-mi îmbrățișez fetița! Cred că perioada asta este cea mai frumoasă și plină de însemnătate din viața mea, din viața noastră! Fetița se dezvoltă foarte frumos. Este super activă și drăgută”, a scris Laura Cosoi pe pagina ei de Facebook.

Chiar dacă mai are puțin până va naște, Laura Cosoi este o graviduță foarte activă. Merge la filmări, la piese de teatru și a lansat inclusiv o carte.

Sursa: cancan.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

Nici machiajul n-o mai ajută, ce lovitură urâtă! Simona Gherghe, cearcăne cât pumnul și riduri uriașe! Replica dată unei fane i-a amuțit pe toți, nimeni nu se aștepta! Cum a reacționat când i-au zis că o vor înapoi pe Mirela Vaida

Prezentatoarea Simona Gherghe a surprins pe toată lumea în momentul în care a postat pe internet o imagine în care apare având cearcăne cât pumnul și riduri profunde sub ochi. Deși mulți s-au grăbit care mai de care să-i facă complimente, o fană a simțit nevoia să îi atragă atenția referitor la detaliile inestetice care nu mai pot fi ascunse nici de un machiaj profesionist.

La 8 luni din momentul în care a devenit mamă, Simona Gherghe pare să se resimtă după nopțile pierdute alături de prințesa ei, Ana. Vedeta este încercănată, iar rigurile din jurul ochilor par profunde. În momentul în care o fană i-a scris: „Mami, ce riduri ai!”, prezentatoarea i-a răspuns, aproape mândră, imediat: „Sunt ale mele Asumate!”. Astfel, Simona Gherghe poate reprezenta un model pentru toate femeile care cred că procesul îmbătrânirii este unul rușinos, nu unul natural și frumos, o dovadă a celor trăite o viață.

„Ridurile sunt frumoase, dumneata eşti frumuşică, dar tonul şi pronunţia alintată pe care le foloseşti în ultima vreme sunt chiar de nesuportat! Poate-ţi revii!”, „Simona Gherghe, aşa este, stai liniştită, toţi le avem mai devreme sau mai târziu! (…)”, „Îţi doresc multă sănătate, fericire şi bucurii alături de cei dragi, mai ales, alături de comoara ta. Dumnezeu să vă păzească şi să vă binecuvânteze” sunt trei dintre zecile de mesaje strânse de poza de mai jos, potrivit cancan.ro.

După ce Simona Gherghe s-a întors la cârma emisiunii, nu toți telespectatorii au fost fericiți de schimbare. Sub aceeași poză un fan chiar a scris: „O vrem pe Mirela înapoi”. Totuși, la acest comentariu, prezentatoarea a ales să păstreze tăcerea și să nu ofere vreo replică.