Viral! Un șofer din Năvodari a ieșit din bloc, iar când și-a văzut mașina în parcare, a picat cerul pe el! Ce pățise în timpul nopții autoturismul: „Cea mai tare mașină”

Imaginația nu are limite în cazul unora, când decid că este momentul să le dea o lecție celor din jurul lor. Zilele trecute, un bărbat care se pregătea să iasă în oraș, a ieșit din bloc și a rămas trăznit când a văzut cum arată mașina sa.

Șoferul din Năvodari a ieșit în parcare și a avut o mare surpriză. Autoturismul său era complet acoperit.

Nu este vorba despre vreo glumă. Autoturismul se afla la locul lui, doar că arata puţin… ciudat. Era învelit în totalitate în folie alimentară. Parbrizul, geamurile, plafonul și roțile erau acoperite în totalitate, iar cei care au făcut acest lucru au lăsat și restul de folie alimentară pe mașină, transformând-o în „cea mai tare mașină”.

Oamenii cred că la mijloc ar fi vorba fie de o glumă bună a prietenilor sau o răzbunare a celui care şi-a găsit locul ocupat. Şi trebuie să ai răbdare să laşi o maşină înfoliată în halul ăsta. Multă răbdare şi ambiţie, dar rezultatul este de-a dreptul spectaculos, nu-i așa? Nu a arătat așa niciodată mașina lui.

Nici nu vreau să mă gândesc cât de mult s-a chinuit șoferul să dea jos toată folia, fără să producă o zgârietură mașinii.

CITEȘTE ȘI: Nici în filme nu vezi așa ceva! Aduna gunoaie pe stradă, când a auzit un scâncet. S-a apropiat și a descoperit un bebeluș. După 35 de ani, femeia a avut parte de surpriza vieții sale! Cine era copilul și ce s-a ales de el:

Atunci când a găsit un copil nou-născut abandonat de către părinții săi, aceasta a știut că este cea mai norocoasă din lume. Pentru că nu avusese copii, femeia din Anqing, China a șuat bebelușul acasă.

Din nefericire, era atât de săracă încât abia își permite mâncarea pentru ea. Nu își permitea să cumpere lapte pentru bebeluș și trebuia să o hrănească pe micuță cu terci.

Însă, femeia și soțul său au făcut tot posibilul să răzbească și să o crească pe fetița găsită pe stradă așa cum au putut și au știut mai bine. Când micuța a împlinit patru ani, soțul femeii a murit, fâcând creșterea ei cu atât mai dificilă.

Femeia a început să muncească și mai mult, totul pentru fetița pe care o iubea ca pe ochii din cap, până când aceasta a devenit o tânără extrem de frumoasă și de inteligentă.

Mama ei a început să colecteze deșeuri și să vândă legume pentru a strânge bani ca să își trimită fiica la școală.

Acum, bebelușul abandonat a devenit o femeie de succes, s-a căsătorit și are familia sa. Însă nu a uitat niciodată ce a făcut pentru ea femeia care i-a devenit mamă din întâmplare.

„Când eram copil, mama mea a avut mare grijă de mine. Acum este timpul ca eu să am grijă de ea. Este datoria mea de copil”, a dezvăluit femeia.

Când au locuit împreună, casa lor era una extrem de mică. Acum, tânăra vrea să îi construiască o casă și mai mare mamei sale și a reușit să facă acest lucru.