Vladimir Drăghia a primit în direct premiul de la Exatlon! Adevărul despre destinația celor 100.000 de euro?! Asta face cu ei până la urmă!

Câștigătorul primei ediții Exatlon România, Vladimir Drăghia, a ridicat ieri premiul pentru care a muncit mult timp de cinci luni. Totuși, așa cum a și promis, nu a ținut foarte mult cecul în mână. Cei 100.000 de euro au fost donați asociației MagiCAMP, iar acest lucru la întâmplat, în direct la TV.

„Nu am de ce sa mai am emotii acum. Am castigat atunci. M-am bucurat. Acum m-am obisnuit cu gandul. Din concursul asta toti am iesit castigatori”, a spus Vladimir Drăghia.

Florența Ilie, reprezentant MagiCAMP, a primit în direct cecul de 100.000 euro de la Vladimir Drăghia:

„Vladimir este prietenul copiilor nostri de mai multi ani. El a fost in diverse competitii unde a luptat pentru copiii nostri. Este prietenul lor. A mers in tabere, a inotat alaturi de ei. Eu mi-am dat demisia acum un an pentru a putea sta full time alaturi de ei. Eram politist. Mi-am pierdut copilul si de mai bine de 10 ani fac voluntariat. Multumim pentru premiu. Ne va ajuta sa aducem si mai multi copii in tabara si sa le facem o viata mai buna, sa le mai adunam din durere. Oricine poate sa faca asemenea gesturi”, a povestit Florența Ilie.

CITEȘTE ȘI:

A născut în mare secret, dar s-a aflat… Încă un bebeluș în familia Gabrielei Cristea! E băiețel! Felicitări, să vă trăiască! Să fie sănătos!

În familia Gabrielei Cristea plouă cu bebeluși! La doar 9 luni de când a devenit mămica micuței Victoria, prezentatoarea TV a devenit mătușă și se bucură mult de faptul că are încă un bebeluș în familie. Totuși, de data aceasta este vorba despre un băiețel, cel al fratelui său, Emil, care îi este frate biologic, și de mamă și de tată, deși Gabriela Cristea nu are relații foarte călduroase cu el.

Bebelușul s-a născut luni, 11 iunie, este perfect sănătos și a avut la naștere 3, 900 de kilograme, măsurând 54 de centimetri, ceea ce îl califică pentru categoriaq bebelușilor bine dezvoltați. În plus, Laura, cumnata vedetei, și-a revenit extrem de repede după sarcină. Este de menționat că Laura și Emil mai au un băiat pe nume David, în vârstă de 4-5 ani.

Gabriela Cristea și fratele său nu au o relație bună datorită discuțiilor vechi care au avut loc între prezentatoare și părinții lor. „Si eu am avut parte de violenta. Am avut parte de violenta domestica fizica si verbala. Violenta verbala am suportat-o cat am suportat-o, dar, in momentul in care prima data am avut parte de violenta fizica, am plecat si am lasat totul in urma”, a declarat Gabriela Cristea într-o emisiune de televiziune, cu ceva vreme în urmă.